Klubová výstava DK SK Bratislava 17.8.2018

rozhodčí: Jean Piere Achtergeal, kennel Green Garden (BE)
přihlášeno 31 dalmatinů

C.I.B. G' Rich Woody Genesis Dalmadami
tř. šampionů (2/2)
Exc.1 CAC, Klubový vítěz DK SK 2018, BOB


Opět po roce jsme zavítali na klubovou výstavu SK dalmatin klubu. Výstava se každoročně koná na dostihovém závodišti v pátek, před DUODANUBE Bratislava. Vždy se pyšní velmi příjemnou atmosférou a zajímavým rozhodčím. Letos to byl dlouholetý chovatel dalmatinů Jean Piere Achtergeal z Belgie(kennel Green Garden). Woodyho doposud posuzoval pouze jednou a to před 4mi lety a tak jsem se rozhodla přihlásit, abych zjistila jaký názor má na Woodyho po mnoha letech. Výsledek je pro mě milým překvapením a velmi cenným oceněním od specialisty pro chov našeho nádherného plemene. Za Woodyho handling velice děkuji skvělé Dominice Szaszové.

posudek:
6 year old, full scisor bite, strong dog, masculine head, amber colourd eye, good neck, excellent angulations front and behind, excellent bone feet, forechest, good top and underline, excellent tailset, good pigmentation and spotting, excellent move, little bit narrow behind, excellent type.
6 ročný, úplný nožnicový chrup, silný pes, samčia hlava, jantárové oči, dobrá šija, výborné zauhlený vpredu i vzadu, výborné kosti, labky a predhrudie, dobrá horná a spodná línia, výborne nasadený chvost, dobrá pigmentácia a bodkovanie, výborný pohyb, trochu vzadu ma úzko, výborný typ.

ALBUM

Czech English French German Italian Russian Spanish Swedish